Szaftos pecsenye, ízletes ebéd: mutatjuk a lassan sült tarja receptjét

Szeretjük a finom húsokat, a szaftos, vajpuha, omlós hússzeleteket. Pecsenyét sütni azonban nem egyszerű feladat, kell hozzá a rutin és persze a megfelelő alapanyag. Sertéstarjából szerencsére könnyű finom, szaftos pecsenyét készíteni, ha pedig kipróbálod a lassan sütést, akkor majdnem elronthatatlan. Ennek a sütési praktikának a lényege, hogy alacsony hőfokon, hosszú időn át sül a hús a sütőben, minden zsír kisül belőle és ami marad, azok a finom kollagénes részek.
A sertéstarja nem nevezhető éppenséggel diétás vagy kalóriaszegény alapanyagnak, de pont a zsíros részei miatt lesz belőle ízletes fogás. Néha belefér egy-egy ilyen kiadósabb, laktató és zsírosabb étel is az étrendbe, amivel megéri bűnözni. Ha a hétvégi ebéden gondolkozol, vagy átjön a család hétvégén és nem tudod, mit főzz, akkor nézd meg a mi lassan sült fehérboros tarjánkat, a receptet és a videót is, a látottak ugyanis meggyőzhetnek arról, hogy ezt a pecsenyét bizony, érdemes elkészíteni!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.