A sajt és a hús párosításából rossz étel nem sülhet ki - szó szerint! Ebben a receptben a sajt bundaként öleli körbe a hússzeleteket, amelyek így nemcsak szaftosak és puhák, de finom fűszeresek is lesznek. A sajtbundás karaj elkészítése nem bonyolult, ráadásul gyorsan meg is van, hiszen a panírozással és sütéssel együtt alig lesz több 45 percnél. Frissen és másnap, újramelegítve is ízletes ebéd, így bátran vihetünk belőle a munkahelyre is, biztosan sokan fognak irigykedni ránk az étkezőben!
Ez a sajtbundás karaj készíthető csupán egyféle sajtból, de még ízletesebb lesz, ha két vagy három különböző reszelt sajtot is összekeverünk. Érdemes egy kevés cheddart vagy parmezánt is keverni a bundához, de simán trappistából vagy goudából készítve is fenséges ebédünk lesz. Párolt rizzsel és krumplipürével, valamint savanyúsággal kínálva hétvégén is megállja helyét az asztalon.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.