Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Praktikus

3 egyszerű konyhai trükk, amivel spórolhatsz!

Sok kicsi sokra megy - tartja a mondás. A drágább hozzávalók egy részét helyettesítsd, vagy a bolti áru helyett használj házi készítésűt!
1. Laktató ragu

A raguhoz vagy a tokányhoz 25%-kal kevesebb hús elegendő, mint a hirtelensülthöz, mégis mindenki jóllakik. A húst vágd apróra és pirítsd meg! Add hozzá a zöldségeket, öntsd fel folyadékkal (pl. tejszínnel, levessel, borral), és sűrítsd be kevés liszttel vagy keményítővel!

2. Házi pizza

A pizza késztermékként drágább. Pedig a tésztája és a rávalók igazán kevés pénzből kihozhatók. Különösen a sok zöldséggel gazdagított variációk olcsók. A kolbászt vékonyan szeleteld fel, így kevesebb kell belőle. A sajtot saját magad reszeld le, ne készen vásárold az előre lereszeltet!

3. Vaníliás cukor

A süteményekhez és a desszertekhez mindig csak a vaníliarúd kikapart belsejét használjuk fel. Ne dobd ki a rudat, hanem tedd egy kb. 50 dkg cukorral megtöltött befőttesüvegbe! Így néhány nap alatt remek vaníliás cukrot állíthatsz elő. Lényegesen olcsóbb, mint a készen vásárolt.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.