Aki szokott síelni, vagy csak kirándulni a havas hegyeken, az biztosan betért már egyszer, de inkább többször valamilyen hüttébe. Ez a hegyi menedékház rendszerint éttermet jelent, ahova a síelés vagy túra során kifáradt emberek, a hidegben alaposan átfagyott turisták betérhetnek, és kívül-belül felmelegedhetnek. A hüttékre jellemző osztrák ételkínálat számtalan finom fogást rejt, de nemcsak a sógoroknál tapasztalhatjuk meg ezt az élményt, hanem akár a szlovák, akár a lengyel vagy épp a svájci hegyekben.
Összegyűjtöttünk néhányat a hüttékre leginkább jellemző ételekből, és persze elhoztuk a receptjeiket, néhol videóval, hogy ha kedved támad elkészíteni odahaza, akkor minden segítséget megkapj a tökéletes élményhez. Próbáld ki akár a császármorzsát, a májgombóclevest vagy a gőzgombócot, mindegyik megidézi majd a kellemes faházak hangulatát, a kandallóban ropogó tűz hangját, és az ablakon át csodált havas hegycsúcsok látványát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.