Eperből sosem elég, főleg, ha elérkezett a magyar eper szezonja. Igen sokoldalú ez az ízletes gyümölcs, hiszen ha frissen nincs lehetőségünk elfogyasztani, isteni finomságokat süthetünk belőle.
Az eper nem utóérő gyümölcs, ezért mindig egészséges, puha foltoktól mentes, friss zölddel rendelkező, érett szemeket vegyünk. Fonnyadt vagy sérült gyümölcsöt ne válasszunk.
Hűtőszekrényben rövid ideig, 1-2 napig megőrizheti a minőségét, de érdemes a vásárlás napján elfogyasztani. Mélyhűtőben akár fél évig is eláll. Mivel az epernek a földre érnek a termései, ezért alapos mosást igényel, de megmosni is csak közvetlenül fogyasztás előtt érdemes.
Következő válogatásunkban olyan sütés nélküli epres sütiket gyűjtöttünk össze, melyek közül legalább egyet mindenképpen el kell készítened, amíg még tart az eperszezon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.