A találkozón kiállító gasztrobloggerek közül 32-en nevezték be a valamilyen mentes (cukor-, glutén, tej- és laktózmentes) kreációikat a versenyre.
A szakmai zsűri - Segal Viktor, chef, gasztronómiai tanácsadó; Faragó Fatime, a Mentes Fesztivál főszervezője, Mentes Cukrászüzem vezető termékfejlesztő, Böröcz Zsófia, gasztromentor, a N'iceroll tulajdonosa; Bak Lászlóné Zsuzsanna, mestercukrász, üzemvezető; Takács 'Taki' Gergely, Zabáljcsak tulajdonos és Somogyi Bea, a Mindmegette.hu produkciós szerkesztője - végül sós és édes kategóriában hirdetett nyertest.
Sós kategória nyertes: Műkedvelő Hedonista - sült fava babkrém garnélával, tőkehal saláta, mogyorószószos garnéla
Édes kategória nyertes: Dolce far niente / Édes semmittevés - Máktorta lemoncurd
A Mindmegette különdíját végül Bodolai Mirtill, Mentesen édesebb almás pitéje kapta - szívből gratulálunk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.