Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Érdekességek

Ilyen volt a 4. gasztroblogger fesztivál - ő kapta a Mindmegette különdíját!

Idén 4. alkalommal rendezték meg a Gasztroblogger Fesztivált, ezúttal a Mentes Feszttel karöltve, így a bloggereknek mentes falatokkal kellett készülni a versenyre. A szakmai zsűri végül sós és édes kategóriában hirdetett nyertest, és a gazdára talált a Mindmegette.hu különdíja is.

A találkozón kiállító gasztrobloggerek közül 32-en nevezték be a valamilyen mentes (cukor-, glutén, tej- és laktózmentes) kreációikat a versenyre.

A szakmai zsűri - Segal Viktor, chef, gasztronómiai tanácsadó; Faragó Fatime, a Mentes Fesztivál főszervezője, Mentes Cukrászüzem vezető termékfejlesztő, Böröcz Zsófia, gasztromentor, a N'iceroll tulajdonosa; Bak Lászlóné Zsuzsanna, mestercukrász, üzemvezető; Takács 'Taki' Gergely, Zabáljcsak tulajdonos és Somogyi Bea, a Mindmegette.hu produkciós szerkesztője - végül sós és édes kategóriában hirdetett nyertest.

Sós kategória nyertes: Műkedvelő Hedonista - sült fava babkrém garnélával, tőkehal saláta, mogyorószószos garnéla

Édes kategória nyertes: Dolce far niente / Édes semmittevés - Máktorta lemoncurd

A Mindmegette különdíját végül Bodolai Mirtill, Mentesen édesebb almás pitéje kapta - szívből gratulálunk!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.