Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mákos guba  recept
Mákos guba
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Érdekességek

Ezt még Majka is imádná! Így lesz vajpuha a rántott zúza - Krausz Gábor elárulta a titkot!

"Ez olyan volt, mintha egy régi rágógumit, amit már négyen megrágtak, bepaníroztak és kisütöttek volna nekem. Nagyon rossz volt!" - mondta Majka a Séfek séfe legutóbbi adásában a neki kitálalt rántott zúzára. Van esély arra, hogy ez az egyébként egyszerű és olcsó, de igen különleges étel finom legyen? Naná. Krausz Gábor elárulta a titkot.

A Séfek séfje legutóbbi adásában a fekete csapat, többek között rántott zúzát készített a kóstolásra invitált vendégseregnek. Sajnos, az elkészített étel nem igazán nyerte el a rapper és szövegíró Majka tetszését, aki, bár reménykedett benne, hogy ebből, a számára nem túl vonzó alapanyagból valmai jó sült ki, sajnos nem így lett.

Megkérdeztük a feketék csapatkapitányát, Krausz Gábor séfet, hogyan kellett volna elkészíteni ezt az olcsó, de hétköznapinak nem mondható fogást úgy, hogy az igazán finom legyen.

"A zúzát puhára kell főzni, ám még mielőtt a vízbe tesszük nagyon fontos, hogy jól megtisztítsuk, megmossuk, mert akár kavics is lehet benne - kezdte a fejtágítót Krausz.

"Főzzük rotyogtatva, finom, fűszeres beízesített lében. A fűszerezés a következő: zöldségek, só, bors, borókabogyó, babérlevél, kakukkfű, csillagánizs, kurkuma. Majd miután levettük a tűzről, panírozzuk be és hírtelen, forró olajban süssük ki."

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.