Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Érdekességek

Ezt még Majka is imádná! Így lesz vajpuha a rántott zúza - Krausz Gábor elárulta a titkot!

"Ez olyan volt, mintha egy régi rágógumit, amit már négyen megrágtak, bepaníroztak és kisütöttek volna nekem. Nagyon rossz volt!" - mondta Majka a Séfek séfe legutóbbi adásában a neki kitálalt rántott zúzára. Van esély arra, hogy ez az egyébként egyszerű és olcsó, de igen különleges étel finom legyen? Naná. Krausz Gábor elárulta a titkot.

A Séfek séfje legutóbbi adásában a fekete csapat, többek között rántott zúzát készített a kóstolásra invitált vendégseregnek. Sajnos, az elkészített étel nem igazán nyerte el a rapper és szövegíró Majka tetszését, aki, bár reménykedett benne, hogy ebből, a számára nem túl vonzó alapanyagból valmai jó sült ki, sajnos nem így lett.

Megkérdeztük a feketék csapatkapitányát, Krausz Gábor séfet, hogyan kellett volna elkészíteni ezt az olcsó, de hétköznapinak nem mondható fogást úgy, hogy az igazán finom legyen.

"A zúzát puhára kell főzni, ám még mielőtt a vízbe tesszük nagyon fontos, hogy jól megtisztítsuk, megmossuk, mert akár kavics is lehet benne - kezdte a fejtágítót Krausz.

"Főzzük rotyogtatva, finom, fűszeres beízesített lében. A fűszerezés a következő: zöldségek, só, bors, borókabogyó, babérlevél, kakukkfű, csillagánizs, kurkuma. Majd miután levettük a tűzről, panírozzuk be és hírtelen, forró olajban süssük ki."

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.