Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Érdekességek

Ezt még Majka is imádná! Így lesz vajpuha a rántott zúza - Krausz Gábor elárulta a titkot!

"Ez olyan volt, mintha egy régi rágógumit, amit már négyen megrágtak, bepaníroztak és kisütöttek volna nekem. Nagyon rossz volt!" - mondta Majka a Séfek séfe legutóbbi adásában a neki kitálalt rántott zúzára. Van esély arra, hogy ez az egyébként egyszerű és olcsó, de igen különleges étel finom legyen? Naná. Krausz Gábor elárulta a titkot.

A Séfek séfje legutóbbi adásában a fekete csapat, többek között rántott zúzát készített a kóstolásra invitált vendégseregnek. Sajnos, az elkészített étel nem igazán nyerte el a rapper és szövegíró Majka tetszését, aki, bár reménykedett benne, hogy ebből, a számára nem túl vonzó alapanyagból valmai jó sült ki, sajnos nem így lett.

Megkérdeztük a feketék csapatkapitányát, Krausz Gábor séfet, hogyan kellett volna elkészíteni ezt az olcsó, de hétköznapinak nem mondható fogást úgy, hogy az igazán finom legyen.

"A zúzát puhára kell főzni, ám még mielőtt a vízbe tesszük nagyon fontos, hogy jól megtisztítsuk, megmossuk, mert akár kavics is lehet benne - kezdte a fejtágítót Krausz.

"Főzzük rotyogtatva, finom, fűszeres beízesített lében. A fűszerezés a következő: zöldségek, só, bors, borókabogyó, babérlevél, kakukkfű, csillagánizs, kurkuma. Majd miután levettük a tűzről, panírozzuk be és hírtelen, forró olajban süssük ki."

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.