A Séfek séfje legutóbbi adásában a fekete csapat, többek között rántott zúzát készített a kóstolásra invitált vendégseregnek. Sajnos, az elkészített étel nem igazán nyerte el a rapper és szövegíró Majka tetszését, aki, bár reménykedett benne, hogy ebből, a számára nem túl vonzó alapanyagból valmai jó sült ki, sajnos nem így lett.
Megkérdeztük a feketék csapatkapitányát, Krausz Gábor séfet, hogyan kellett volna elkészíteni ezt az olcsó, de hétköznapinak nem mondható fogást úgy, hogy az igazán finom legyen.
"A zúzát puhára kell főzni, ám még mielőtt a vízbe tesszük nagyon fontos, hogy jól megtisztítsuk, megmossuk, mert akár kavics is lehet benne - kezdte a fejtágítót Krausz.
"Főzzük rotyogtatva, finom, fűszeres beízesített lében. A fűszerezés a következő: zöldségek, só, bors, borókabogyó, babérlevél, kakukkfű, csillagánizs, kurkuma. Majd miután levettük a tűzről, panírozzuk be és hírtelen, forró olajban süssük ki."
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.