Az édességen morfondrozva eszembe jutott, hogy Mezei Elmira csokoládés könyvében nem rég olvastam egy kávéhabos, liszt nélküli torta receptet, ami nagyon megtetszett. Gyorsan fellapoztam a könyvet és a habverő már a kezemben is volt. Semmit nem változtattam a rajta, Elmira receptjei nekem mindig bejöttek. Viszont biztos ki fogom próbálni gyümölcsös verzióban is!
Egy kicsivel több, mint fél óra alatt kész is volt a torta, amit aztán betettem a mélyhűtőbe, és ebéd után tálaltam.
Ez volt az amire vágytam! Krémes, édes, hideg, torta…, ja és a kávé is megvolt!
Én robotgéppel kevertem ki, kicsit több ideig tartott, de szép lett így is a hab. Süteményként is nagyon finom, de lefagyasztva, isteni parfé torta lett!
Köszönöm Elmira!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.