Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Minestrone recept
Minestrone
Mákos guba  recept
Mákos guba
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Valamelyik nap úgy ettem volna valami krémeset, édeset, de jó hideget, ami nem fagyi. Ebéd utánra terveztem úgy is valami desszertet, és hirtelen egy szelet parfé torta volt a szemeim előtt. És meg is csináltam!

Az édességen morfondrozva eszembe jutott, hogy Mezei Elmira csokoládés könyvében nem rég olvastam egy kávéhabos, liszt nélküli torta receptet, ami nagyon megtetszett. Gyorsan fellapoztam a könyvet és a habverő már a kezemben is volt. Semmit nem változtattam a rajta, Elmira receptjei nekem mindig bejöttek. Viszont biztos ki fogom próbálni gyümölcsös verzióban is!

Egy kicsivel több, mint fél óra alatt kész is volt a torta, amit aztán betettem a mélyhűtőbe, és ebéd után tálaltam.

Ez volt az amire vágytam! Krémes, édes, hideg, torta…, ja és a kávé is megvolt!

Kávéhabos parfé torta - paleo módra >>>


Én robotgéppel kevertem ki, kicsit több ideig tartott, de szép lett így is a hab. Süteményként is nagyon finom, de lefagyasztva, isteni parfé torta lett!

Köszönöm Elmira!

Házigazdánk további cikkeit és receptjeit itt találod >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.