Ha olyan valakit kérdezünk, aki járt is már hazánkban, mondjuk eltöltött két hetet Budapesten és a Balatonnál, milyen emlékei vannak éttermeinkről, általában azt válaszolja, eleinte nagyon élvezte, ízletes, nagy adagok. 3 nap után már kezdett kissé unalmassá válni, hogy vagy rántott húst kaptunk, vagy valamilyen paprikás szószban úszó húst sült krumplival vagy rizzsel. A mindennapi palacsintát vagy rétest az utolsó napokban már nem ettük meg, mégis 3 kilóval gyarapodva tértünk haza, kezdhettünk fogyózni.
Itthon gyakran emlegetünk világhírű magyarokat, akiket külföldön bizony alig-alig ismernek. Az igazi világhíres magyarok mindenekelőtt Puskás Ferenc, aztán Gábor Zsazsa (ennyiszer válni és újból jól férjhez menni nagy teljesítmény!), és Molnár Ferenc (nem a Liliom vagy egyéb nagy színművei híresek, hanem a Pál utcai fiúk, mindenki kedvenc gyermekkori olvasmánya még a Harry Potter előtti időkből).
Akiket viszont mi nagynak gondolunk, máshol legfeljebb szűk intellektuális körben ismertek. Mai művészetünk nagyjai közül például a csodálatos hangú Sebestyén Márta az Angol beteg számtalan Oscarja ellenére szinte ismeretlen, a filmből legfeljebb a főszereplők ismertek. Vagy a számtalan külföldi díjjal kitüntetett írónk, Esterházy Péter hallatán is legfeljebb a gyermekkorában innen elvándorolt és neves amerikai forgatókönyv íróvá lett (Zenedoboz, Elemi ösztön) Joe Esterhas neve ugrik be.
Vagyis még az igazi értékeink is jórészt ismeretlenek külföldön. A konyhánk pedig, amivel manapság nem nagyon büszkélkedhetünk, még inkább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.