Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Érdekességek

Ilyet még nem hallottál! Ferihegyi McDonald’s-ban ünnepeltek az F1-es pilóták

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel pályafutása első sikerét aratta az elitkategóriában. Az ünneplés azonban nem úgy alakult, ahogy tervezték, ugyanis a Budapestről hazainduló repülőgép csak jelentős késéssel tudott a levegőbe emelkedni, így az "ünnepi estét" egy ferihegyi McDonald’s-menü és néhány pilótabarátja társaságában kényszerült eltölteni az újdonsült futamgyőztes.

A Speedcafe megtudta, hogy Piastri néhány versenyzőtársával egy ferihegyi McDonald’s-ban kényszerült megünnepelni első Formula–1-es győzelmét.

– Még folyamatban van az ünneplés, hiszen nem ez volt a legemlékezetesebb afterparty. Sajnos a Magyarországról induló gépünkkel csak jelentős késéssel tudtuk megkezdeni utunkat, ráadásul előtte még egy másik reptérre is át kellett utaznunk. Végül hajnali 5 órára sikerült hazaérni, ahol a barátnőm már nagyon várt rám – mondta a McLaren pilótája. Majd hozzátette, hogy az időt a gép indulásáig egy McDonald’s-ban ütötte el csapattársa, Lando Norris, a williamses Alexander Albon, és egy Big Mac társaságában.

– Három-négy órát késtünk, ráadásul nem volt semmilyen étterem a közelben. Szóval a McDonald’s volt a legközelebbi hely, a legszokványosabb dolog, és ezt választottuk – magyarázta Oscar Piastri.

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel pályafutása első sikerét aratta /Fotó: Northfoto
Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel pályafutása első sikerét aratta /Fotó: Northfoto

A 23 éves pilóta mögött csapattársa, a brit Lando Norris ért célba másodikként, így a McLaren a 2021-es Olasz Nagydíj óta először aratott kettős győzelmet az F1-ben. A harmadik helyen a hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton zárt a Mercedesszel, neki ez a 200. dobogós helyezése a Forma-1-ben. Piastri a hetedik versenyző a mostani idényben, aki legalább egy futamot meg tudott nyerni, az F1-ben pedig legutóbb 2012-ben fordult elő, hogy hatnál több különböző pilóta aratott győzelmet, akkor nyolcan diadalmaskodtak legalább egy alkalommal. A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappennek (Red Bull) volt esélye a harmadik helyen zárni, de végül ötödikként ért célba Charles Leclerc, a Ferrrari monacói versenyzője mögött.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.