A gulyáslevest rengeteg módon el lehet készíteni, de vannak alapvető szabályok, amelyekben mindenki egyetért, aki valaha főzött már gulyást. Az egyik ilyen, hogy a gulyáslevest berántani óriási bűnnek számít. Ha a leves híg, akkor sem szabad lisztet használni a sűrítéséhez, hanem inkább paradicsompasztával kell az állagán javítani. Eredetileg a gulyást marhahúsból készítették, de bármilyen hús felhasználható hozzá, így akár birkahús, sertéshús de még baromfi is kerülhet bele. Sőt van zöldséges változata is, amikor húst nem is tesznek bele – ez a hamisgulyás.
Mi most 7 húsos gulyás és gulyásleves receptet hoztunk, készítsd el akár mindegyiket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.