A magyar gasztronómia tökéletes megtestesítője, egyszerű, de mégis gazdag ízvilágú étel, ami családi összejöveteleken vagy akár ünnepi alkalmakkor egész biztosan az asztalra kerül. A több évszázados múlttal rendelkező gulyás – ami mára már hungarikum – nem csak itthon népszerű a magyarok és az ide látogató turisták körében. Töretlenül hódít világszerte, és még a híres angol séf, Jamie Oliver szívébe is belopta magát.
A magyar gulyás kiadós és megnyugtató étel, tökéletes egy hangulatos vacsorához. A zsenge marhahúsnak, az ízletes fűszereknek (mint a paprika) és a zöldségeknek (pl. a sárgarépának és a burgonyának) köszönhetően könnyen elkészíthető, és tele van gazdag, zamatos ízekkel – írja a receptje bevezetőjében Jamie Oliver, aki tökéletesen fogalmazta meg, milyen a jó gulyás. A sztárszakács emellett azt is összefoglalta, mi mindenért szerethető ez az ikonikus magyar étel.
Hagyományos magyaros ízek
Az igazi magyar fűszerek, mint a paprika és a kömény, teszik gazdaggá, klasszikusan magyarossá az ételt.
Meleg és laktató
Ez egy sűrű és meleg fogás, amely tökéletes a hideg napokra.
Kedvedre variálhatod
A gulyás ízét fűszeresebbé vagy lágyabbá teheted, ha különféle paprikafajtákat választasz. Hozzáadhat több zöldséget, például sárgarépát és burgonyát, hogy még kiadósabb legyen.
Egyszerű hozzávalók
Az összetevők egyszerűek, és a legtöbb üzletben könnyen beszerezhetőek.
Mindenki szereti
Ez az étel tökéletes családi étkezésekhez, mert általában a gyerekek és a felnőttek is szeretik.
Ha azok táborát erősíted, akik szerint finom is, laktató is a gulyásleves, de mégsem az igazi bab nélkül, akkor Jamie Oliver gulyása helyett próbáld ki a Mindmegette maestrója, Kósa Kolos receptjét!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.