Vizet forralunk, beletesszük a csontokat, és ha ismét felforrt, leszűrjük, átmossuk. Megtisztítjuk a zöldségeket, és nagyobb darabokra vágjuk őket.
A leszűrt, megmosott csontot 2 liter hideg vízben felteszük főni, és ha felforrt, alacsony lángon tovább főzzük, épp, hogy csak gyöngyözzön. A tetején keletkező habot lemerjük róla.
1 óra elteltével hozzáadjuk a zöldségeket, a sót és a borsot, 45 perc főzés után levesszük a tűzről, és 15 percet pihentetjük, hogy leülepedjen. Lassan kanalazva átszűrjük egy ruhán, vagy sűrű szitán vagy szűrőn.
A galuskához megkaparjuk a májat, beáztatjuk a zsemlét, és kinyomkodjuk.
Az apróra vágott hagymát lepirítjuk egy kevés olajon. Egy tálban elkeverjük az eddigieket a fűszerekkel, a tojással és a zsemlemorzsával, a liszttel és az apróra vágott petrezselyemmel. Egy félórát pihentetjük, sós vizet forralunk, és a masszából galuskákat szaggattunk bele. Nagyjából 5 percig főzzük, lehúzzuk a tűzről, és hagyjuk a saját levében megduzzadni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.