A csontleves palacsintametélttel elkészítéséhez a csontot megmossuk, a répákat meghámozzuk, majd feldaraboljuk. Mindet lábasba teszünk a babérlevélle, a leöblített zellerzölddel, pár szem borssal és 1,5 l vízzel. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és 90 percig főzzük.
Közben gépi habverővel simára keverjük a lisztet a tojásokkal, a tejjel meg 1/4 tk sóval, majd 10 percig pihentetjük. Kiolajozott, forró serpenyőben, közepes lángon a tésztából 4-5 db vékony palacsintát sütünk. Melegen feltekerjük őket, és csíkokra vágjuk.
Átszűrjük a levest egy másik lábasba, és nagy lángon 20 percig forraljuk. Megsózzuk, majd a palacsintametélttel tálaljuk. Aprított zöldfűszerrel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.