A zöldségleves burgonyát, répát, fehérrépát meghámozzuk, és apróra vágjuk. Ezeket egy edénybe helyezzük és hozzáadjuk a borsót, az ételízesítőt, egy pici sót, borsot és felöntjük, kb. 1,5 liter vízzel.
A pirított májgombóc elkészítéséhez egy tojást pici sóval felverünk, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a búzadarát és a kenőmájast. (A búzadarához pontos mennyiséget nem írok mert ez a tojás méretétől és a búzadara minőségétől. A lényeg, hogy jól formázható nem túl lágy, de nem is túl kemény masszát kapjunk.)
Egy serpenyőbe étolajat hevítünk majd a masszából formázott golyókat átforgatjuk benne. Amikor aranybarnák, papírtörlőre szedjük őket. Amikor már a zöldségek majdnem megfőttek, a gombócokat beletesszük a levesbe és készre főzzük. A pirított gombócoktól pikáns ízvilágú levest kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.