A gyors zöldségleves elkészítéséhez egy lábosban olajat hevítünk, és lepirítjuk rajta a megtisztított és felszeletelt sárgarépát, karalábét, krumplit. A megtisztított vöröshagymát és paprikát nagyobb darabokban tesszük hozzá.
Felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a petrezselymet is.
Fedő alatt kb. 30 perc alatt puhára főzzük a zöldségeket, majd belefőzzük az eperlevél tésztát. Miután eltávolítottuk a levesből a paprikát, a vöröshagymát és a petrezselymet, tányérokba szedve forrón tálaljuk.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen és gyorsan elkészül a zöldségleves eperlevéllel:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.