Ha ilyet veszünk, akkor a héj nélküli, egész, vagy már fel is aprított paradicsomot találjuk a konzervdobozban, paradicsomlébe áztatva. Ez remekül felhasználható mártások, szószok, tartalmas levesek, paradicsomos darált húsos ételek és általában hosszabb párolást igénylő ételek készítésénél.
Készülhet belőle például bolognai-szósz. Ha van otthon darálthúsod is a paradicsomkonzerv mellett, akkor roppant egyszerűen elkészítheted. Maximum fél óra alatt kész. Íme a bolognai spagetti alapreceptje!
A hámozott és mag nélküli paradicsomot először passzírozzák, majd besűrítik (a sűrítés foka különböző lehet, erről a csomagoláson tájékozódhatunk). Ez a fajta konzerv különösen ajánlott az olyan szószokhoz, mint például a Salsa-szósz. Eheted pirítóssal, abonettel, sült krumplival, ahogy a kedved tartja.
A befőzött paradicsompüré nagyon jól használható levesek, hígabb paradicsomos ételek készítéséhez. Általában üveges kivitelben kapható.
Jól jöhet például a paradicsomleves elkészítéséhez. A paradicsomlevest szinte mindenki szereti és egyáltalán nem nagy ördöngősség elkészíteni. Persze betűtésztával az igazi.
Ezekkel van a legegyszerűbb dolgunk, konzervben, vagy üvegben kaphatóak. Szinte semmit nem kell csinálni velük, hiszen már tartalmaznak fűszereket, esetleg hagymát. Nagyon gyorsan varázsolhatunk ételeket a segítségével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.