Előkészítés: A sajtot vékony szeletkékre vágjuk. A gombát, a hagymát és a szárzellert megtisztítjuk, megmossuk, szeletekre vágjuk. A almákat megmossuk, vastag karikákra vágjuk, magházukat kiemeljük.
Elkészítés: Száraz, forró serpenyőben pár percig sütjük az almakarikák mindkét oldalát. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Felmelegítjük az olajat, megfuttatjuk rajta a gombát, a szárzellert és a hagymát. Sózzuk, borsozzuk, és a kakukkfüvet is rászórjuk. Hőálló tálba tesszük a gombás ragut az almakarikákkal, majd rátesszük a sajtot. A sütőben kb. 10-15 percig sütjük. Amikor a sajt szépen ráolvadt, kivesszük, és frissen tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 385 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.