Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Zserbó – az eredeti recept recept
Zserbó – az eredeti recept
Újévi lencsefőzelék recept
Újévi lencsefőzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
Klasszikus töltött káposzta recept
Klasszikus töltött káposzta
Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon recept
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon
Kaszinótojás franciasalátával recept
Kaszinótojás franciasalátával
Mákos guba  recept
Mákos guba
A tökéletes linzer (alaprecept) recept
A tökéletes linzer (alaprecept)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Forralt bor egyszerűen recept
Forralt bor egyszerűen
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Kókuszgolyó pofonegyszerűen recept
Kókuszgolyó pofonegyszerűen
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Tiramisu egyszerűen recept
Tiramisu egyszerűen
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Fanta szelet egyszerűen recept
Fanta szelet egyszerűen
Flódni   recept
recept
Rafinált

Flódni

70 perc
8 adag
Átlagos
2021. 09. 28.

Elkészítés

  1. A lisztet, a margarint, a cukrot összemorzsolom, hozzáadom a tojás sárgákat és a borral összegyúrom, majd hőtőben pihentetem 1 órán át. Addig elkészítem a töltelékeket.A töltelékek készítenél a bort felmelegítem nem túl forróra. A máknál a hozzávalókat a borba keverem és egy kicsit összefőzöm. A diónál is hasonlóképp járok el. Az alma tölteléknél, a hámozott reszelt almát a nem túl meleg borba teszem és megpárolom, ha túl sok lé keletkezik egy kicsit kinyomkodom.A tésztát 4 egyenlő részre osztom, kinyújtom 35X30 cm-es tepsi méretére. Az elsővel kibélelem a tepsi alját , erre a máktölteléket rakom, ráhelyezem a következő tésztalapot, erre jön a diótöltelék, majd ismét egy réteg tészta, amire az almát halmozom. Beborítom az utolsó tésztalappal, tetejét megszurkálom villával, megkenem tojással és közepes lángon világosbarnára sütöm. Szeletelés után megszórom porcukorral.

Recept értékelése

Ajánljuk még

Fekete-erdő pohárkrém
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Panettone
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézeskalács-házikó
Recept
Mester

Mézeskalács-házikó

190 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Vietnámi tojásos tekercs
Recept
Egyszerű

Vietnámi tojásos tekercs

15 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

Habkarika
Recept
Egyszerű

Habkarika

115 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Friss receptek

Fekete-erdő pohárkrém recept
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Panettone recept
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézeskalács-házikó recept
Recept
Mester

Mézeskalács-házikó

190 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Vietnámi tojásos tekercs recept
Recept
Egyszerű

Vietnámi tojásos tekercs

15 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

Habkarika recept
Recept
Egyszerű

Habkarika

115 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Lurpak vajas, sajtkrémes képviselőfánk recept
Recept
Mester

Lurpak vajas, sajtkrémes képviselőfánk

130 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Hópuszedli recept
Recept
Egyszerű

Hópuszedli

30 perc
|
26 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.