Van az a pár nap karácsony után és szilveszter előtt, ami gasztronómiai szempontból fekete lyuk: a töltött káposzta-halászlé-bejgli triumvirátus levonulóban, de a lencsefőzelék-malacsült-virsli ideje még nem jött el. Pedig enni ilyenkor is kell - kérdés, hogy mit? Ilyenkor jól jönnek azok a receptek, amelyek egyrészt segítenek felhasználni az ünnepi maradékot, másrészt villámgyorsan elkészülnek, emellett a gyomrunkat sem terhelik meg. Ilyenből mutatunk négyet-négyet, vagyis 4 húsos és 4 húsmentes fogást, az elkövetkező 4 napra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.