Nem könnyű ebédötletekkel szolgálni egy olyan ünnepet megelőző pénteken, ami - gasztroszempontból - a három napon át tartó evés-ivásról szól. Ráadásul csupa olyan étel kerül ilyenkor terítékre, amit már napokkal előbb el, vagy legalább is elő - kell készíteni: töltött káposzta, halászlé, és, hogy ne csak a főételekről beszéljünk, bejgli, zserbó, hókifli - egész desszertarzenállal kellene végezni szentestére. Arra jutottunk, hogy ilyenkor a legjobb, ha olyan receptötletekkel szolgálunk, amelyekkel valóban gyorsan megoldást jelente a gyomorkorgás enyhítésére, de nem telítenek el annyira, hogy a másnapi traktából ne tudjuk kivenni a részünket. De persze, ahol tudtuk, belecsempésztük a karácsonyt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.