A rántott gombához a gombák lábát óvatosan kipattintjuk a kalapból, majd a gombafejeket egy tálba tesszük, megsózzuk, és pár perecet állni hagyjuk.
A turbópanírozáshoz vegyünk elő 3 jól záródó nagyobb dobozt - vagy 3 olyan tálat, amit egy tányérral, szinte légmentesen le tudunk zárni - és az egyikbe üssük bele a tojásokat, majd habarjuk el, a másikba öntsük a zsemlemorzsát, a harmadikba a lisztet.
A gombafejeket először tegyük a lisztes dobozba, tegyük rá a tetőt, majd körkörös mozdulatokkal rázzuk össze a gombákat a liszttel.
Egy csipesszel vagy egy villával pakoljuk át a gombákat a tojásos dobozba, óvatosan rázzuk össze, majd a tojással borított gombafejeket a zsemlemorzsás dobozba téve ugyanígy járunk el.
Ahol a morzsa nem borította be egyenletesen a gombafejeket, ott kicsit korrigálunk, de garantáltan bepanírozódik minden darab.
Egy mélyebb serpenyőben zsiradékot hevítünk, és aranybarnára sütjük benne a gombafejeket.
A rántott gombát tartár mártással és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.