A karajszeletek mindkét oldalát enyhén sózzuk, borssal meghintjük, majd a paprikával elkevert lisztbe forgatjuk.
Az étolajat felforrósítjuk és a hússzeleteket kisütjük benne.
A vöröshagymát felaprítjuk, a fokhagymát áttörjük. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, a hagymákat kissé megdinszteljük. A tűzről lehúzzuk, meghintjük pirospaprikával és másfél dl vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, ízesítjük borssal, paprikakrémmel és beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot.
Hozzáadjuk a félretett hús szeleteket is és fedő alatt 15 perc alatt készre főzzük. A húsokat többször megfordítjuk, nehogy leégjen. Tarhonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.