A vöröshagymát apróra vágjuk és megpirítjuk olajon, majd félre tesszük. A kiflit karikára vágjuk és beáztatjuk tejbe.
A gombákat megtisztíjuk, kisebb darabokra felvágjuk, megszórjuk köménymaggal és sóval, majd olajon megpároljuk. Összekeverjük a pirított hagymával, a tojássárgájával és tejbe áztatott kiflivel, a grillfűszerkeverékkel és a borssal, majd hozzáadjuk a tejfölt.
A masszából fasírtokat formázunk, beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütjük. A kész fasírozottat burgonyapürével, párolt vagy nyers zöldséggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.