A nyúlcombokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval, majorannával és kakukkfűvel, majd hagyjuk legalább egy órát állni, hogy az ízek átjárják. (ízlés szerint előző nap befűszerezhetjük, majd a hűtőben tároljuk sütésig)
Egy tepsit kikenünk zsírral, majd beleöntjük a bort, és egymás mellé helyezzük a befűszerezett combokat. Ezután alufóliával lefedjük a tepsit. Előmelegített sütőbe helyezzük, és közepes hőmérsékleten kb. 60 perc alatt puhára pároljuk. Amikor puhára párolódott a hús, kivesszük a párolóléből és melegen tartjuk.
A megtisztított gombát vékony szeletekre vágjuk. A póréhagymát felkarikázzuk, a petrezselyemzöldet felvágjuk apróra. A mascarponét (v. krémsajtot) egy tálba tesszük hozzáadjuk a főzőtejszínt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majorannával, majd simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, és szintén simára keverjük, majd apránként hozzáadagoljuk a hús párolásánál visszamaradt levet, és csomómentesre keverjük. Beletesszük a felszeletelt gombát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, és a felkarikázott póréhagymát, majd óvatosan össze forgatjuk.
A gombás masszát beleöntjük a tespibe, majd ráhelyezzük a puhára párolódott nyúlcombokat. Visszatesszük a sütőbe és kb. harminc perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.