A hozzávalókból egy kerek, kakaós piskótát sütök. Az egész tojásokat felverem géppel, majd amikor már jó kemény óvatosan beleforgatom a sütőporral, kakaóporral és darált dióval elkevert lisztet. Ezután a mazsolát is belekeverem, majd a sütőpapírral bélelt tortaformába simítom a masszát, közepes hőmérsékleten sütöm, kb. 30-35 perc alatt sül meg. Kihűlés után kettévágom és megtöltöm a kakaós krémmel, tetejét díszítem a krémből kivett és még 2 kk. kakaóporral elkevert krémmel és pár szem rumba áztatott mazsolával. Krém:A vajat vagy margarint habosra keverem a porcukorral, hozzáadom a pudingporból, vaníliás cukorból főzött, kihűlt, sűrű pudingot, majd belekeverem a kakaóport is, jól kihabosítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.