Kapros tökfőzelék virslivel
Zsemlegombóc
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dubarry-csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tojásos nokedli fejes salátával
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mézes-mustáros csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Hagymás rostélyos
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus kuglóf
Húsvét

Itt a locsolók kedvence: stefánia vagdalt a húsvéti hidegtálra

stefánia vagdalt
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most egy mennyei húsvéti finomság, a Stefánia vagdalt következik. Próbáljátok ki!

Hozzávalók a STEFÁNIA VAGDALTHOZ:

  • 4 db tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olaj (vagy zsír)
  • 1/2 kg darált sertés hús
  • 2 db szikkadt zsemle
  • bors
  • fűszerpaprika
  • kevés zsemlemorzsa

az ELkészítést nézd meg videón:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.