Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Alapételek

Sertéskaraj, ahogy még nem próbáltad - lépésről lépésre!

kéksajtos sertéskaraj mandulás grillzöldségekkel
Ha még nincs konkrét ötleted a vasárnapi ebédre, de a sertéskarajt már megvetted, akkor van egy szenzációs receptünk! Egyszerű alapanyagokból, gyorsan készen van, viszont olyan izgalmas köretestül, mártásostul, hogy mindenkinek leesik majd az álla!
FŐZZ, AKÁR EGY SÉF!

Semmi kedved ahhoz, hogy kitaláld, mi legyen a menü, aztán összeírd a bevásárlólistát, és beszerezz mindent? Valljuk be, nagy terhet venne le a vállunkról, ha valaki mindezt elintézné helyettünk! A Chefbag.hu szolgáltatása éppen erre a problémára talált megoldást. Minden héten új recepteket kínálnak , ráadásul a sütés-főzéshez szükséges alapanyagot meg is rendelhetjük az oldalon.

Kéksajtos sertéskaraj mandulás grillzöldségekkel
Hozzávalók:

sertéskaraj
kéksajt
újhagyma
gomba
lilahagyma
cukkini
piros pritaminpaprika
szeletelt mandula
olíva olaj

bors
sütőpapír

Amire még szükséged lesz:

keverőtál
serpenyő
tepsi / hőálló tál
sütő

A RECEPT >>>
A RECEPTHEZ SZÜKSÉGES ÖSSZES ALAPANYAGOT MOST MEGRENDELHETED A CHEFBAG.HU OLDALÁN! >>>
Step by step

1. Az alapanyagok
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
Mosd, és szárítsd meg a húst és a zöldségeket. Vágd kis szeletekre az újhagymát, a pritaminpaprikát nagyobbakra. A gombát 6 szeletre, a lilahagymát négybe vágd. A cukkinit kockázd fel, a kéksajtot morzsold szét.

2. Mandula
Egy száraz serpenyőben – azaz olaj és minden más zsiradék nélkül – pirítsd meg a mandulát. Ha aranybarna, tálalásig tedd félre.

3. Karaj
Hevíts fel egy kis olíva olajat egy serpenyőben. Sózd és borsozd a karaj szeleteket. Ha elég forró az olaj, rakd a serpenyőbe a karajt, és süsd mindkét oldalát 2-3 percig.

4. Kéksajt
Egy keverőtálban keverd össze a kéksajtot és az újhagymát. Az utóbbiból hagyj egy keveset a díszítéshez.



5. Karaj folytatva
Helyezd a karajokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe, majd halmozd a tetejükre a kéksajtos-újhagymás krémet. Tedd a sütőbe kb. 10 percre.



6. Zöldségek
Egy serpenyőben hevíts fel ismét egy kevés olíva olajat és tedd bele elsőként a cukkinit és a gombát. Sózd és borsozd. Ha azok kaptak már egy kis színt, akkor add hozzá a lilahagymát, majd a pritaminpaprikát is.



7. Tálalás
Ha kész vannak a zöldségek, akkor már tálalhatsz is. Tedd a tányérra a a grillezett zöldségeket és a húst, majd szórd meg a maradék újhagymával, és a pirított mandulával.
Jó étvágyat!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.