Bár a rántott húst sült burgonyával vagy krumplipürével fogyasztjuk a leggyakrabban, kipróbálhatunk más, izgalmas köretet is mellé: ilyen lehet például a Vidék íze magazin remek étele, a balzsamos céklasaláta. Ha pedig a karajszeletet is szeretnéd egy kicsit másképpen elkészíteni, akkor mielőtt kirántod a húst, keverj darált diót a zsemlemorzsához.
Elkészítési idő: 40 perc
1 adag: 390 kcal
Hozzávalók:
Elkészítés:
Elkészítési idő: 15 perc
1 adag: 90 kcal
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.