Tojásos nokedli fejes salátával
Hagymás rostélyos
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Epres blondie
Mákos guba
Babgulyás
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus kuglóf
Kapros tökfőzelék virslivel
Farsangi szalagos fánk
Kijevi csirkemell rizibizivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt
Dödölle - az eredeti recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Kínai szezámmagos csirke
Finomfőzelék
Érdekességek

Felfaltuk Egert! Ezekhez az ünnepi ételekhez a legjobb a bikavér

Felfaltuk Egert! Ezekhez az ünnepi ételekhez a legjobb a bikavér
Ha Eger és bor, akkor elsőre mindenkinek az Egri bikavér jut az eszébe. Erről a borfajtáról szinte mindenkinek van valamilyen emléke, a '80-90-es években sokak kedvelt itala volt a boros kóla, amelyet gyakran bikavérrel kevertek. Pedig a bikavér egy igazi ünnepi bor. A Mindmegette csapata Egerben járt és többféle bikavért kóstolt olyan ételekkel, amelyeket karácsonyra is elkészíthettek.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.