Újpesten a Szent István téren bárki betérne enni is a hangulatos Ételműhelybe. A hely azonban nem étterem, hanem egy olyan stúdió, amelyben minden olyan ember otthon érzi magát, akinek a szenvedélye a gasztronómia.
A gasztrostódió egy igazi szerelemgyerek, hiszen az alapítókat, Iklódi Dórát, gasztrobloggert és Hack Barnabást, a Michelin-csillagos Costes Downtown szakácsát nemcsak a házasság köti össze, hanem az étel iránti szenvedély is.
A céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy alkotó helyet, ahol minden a gasztronómia körül forog. Az ételfotósok és gasztrobloggerek kedvükre fotózhatnak vagy forgathatnak, ehhez pedig minden eszköz a rendelkezésükre áll, a profin felszerelt konyhától kezdve, a foodstyling eszközön át egészen az egyedi, kézműves kerámiákig és ehető virágokig.
A stúdió azonban kiváló hely csapatépítő tréningekhez, zártkörű üzleti reggelighez, vacsorákhoz, vagy épp sütős-főzős workshopokhoz. Minden hónapban néhány alkalommal pedig lakáséteremmé alakul a stúdió, ahol a vacsoraesteken nemcsak belekóstolhatnak a vendégek a jobbnál jobb falatokba, hanem meg is leshetik az elkészítés folyamatát a látványkonyhában.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.