Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Érdekességek

Itt a helyed, ha szenvedélyed a gasztronómia

Ha szenvedélyed a gasztronómia, akkor az Ételműhelyben a helyed. Október 10-én nyitott meg Budapest első gasztrostúdiója, amely nem csak az ételfotósokat és a bloggereket várja.

Újpesten a Szent István téren bárki betérne enni is a hangulatos Ételműhelybe. A hely azonban nem étterem, hanem egy olyan stúdió, amelyben minden olyan ember otthon érzi magát, akinek a szenvedélye a gasztronómia.

A gasztrostódió egy igazi szerelemgyerek, hiszen az alapítókat, Iklódi Dórát, gasztrobloggert és Hack Barnabást, a Michelin-csillagos Costes Downtown szakácsát nemcsak a házasság köti össze, hanem az étel iránti szenvedély is.

A céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy alkotó helyet, ahol minden a gasztronómia körül forog. Az ételfotósok és gasztrobloggerek kedvükre fotózhatnak vagy forgathatnak, ehhez pedig minden eszköz a rendelkezésükre áll, a profin felszerelt konyhától kezdve, a foodstyling eszközön át egészen az egyedi, kézműves kerámiákig és ehető virágokig.

A stúdió azonban kiváló hely csapatépítő tréningekhez, zártkörű üzleti reggelighez, vacsorákhoz, vagy épp sütős-főzős workshopokhoz. Minden hónapban néhány alkalommal pedig lakáséteremmé alakul a stúdió, ahol a vacsoraesteken nemcsak belekóstolhatnak a vendégek a jobbnál jobb falatokba, hanem meg is leshetik az elkészítés folyamatát a látványkonyhában.

A PALÁGYI ESZTER VEZETTE COSTES LETT 2018 LEGJOBB ÉTTERME >>>

MEGVAN BUDAPEST 5. MICHELIN-CSILLAGA! A COSTES DOWNTOWN IS A LEGJOBBAK KÖZÖTT >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.