A vörös- és a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A szalonnát felaprítjuk, majd egy nagyobb lábasban üvegesre sütjük. A kisült szalonnadarabokat a zsírból kiszedjük, félretesszük. A lábasban visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk a hagymákat. Meghintjük a liszttel, és világosra pirítjuk. Visszatesszük bele a szalonnadarabokat, és felöntjük 1,5 liter vízzel.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A leveshez adjuk, megsózzuk, és majoránnával ízesítjük. Felforraljuk az egészet, majd közepes lángon addig főzzük, amíg a krumpli megpuhul. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, majd ismét forralunk rajta egyet. Végül belecsorgatjuk a levesbe az ecetet, és simára keverjük benne a tejfölt. Keményre főtt tojással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.