A kukoricaragu elkészítéséhez először lemorzsoljuk vagy levágjuk a kukoricaszemeket, majd sós vízben roppanósra főzzük. Leszűrjük, és hagyjuk szikkadni.
A hirtelen sült sertéskaraj elkészítéséhez egy kicsit kiveregetjük a húsokat, bedörzsöljük a fokhagymával, megsózzuk és megborsozzuk. Egy kevés zsiradékon mindkét oldalukat megsütjük pár perc alatt. Kiszedjük a serpenyőből, és melegen tartjuk.
A serpenyőbe a pecsenyezsírba beleszórjuk az összevágott lila hagymát, és kevergetve megpároljuk. Hozzáöntjük a főtt kukoricát, és pár percig együtt sütjük.
Tálalásnál ezt a zöldségragut halmozzuk a húsokra. Vajas burgonyapürét kínálunk mellé.
Megjegyzés
A recept a Vidék Íze receptmagazin szeptemberi számában jelent meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.