A gombás karaj kifordított bundában elkészítéséhez a húst megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint, majd minimum 30 percet pihentetjük.
Ezután fordítva bepanírozzuk. Először zsemlemorzsába, majd tojásba, végül lisztbe forgatjuk, és forró olajban kisütjük mindkét oldalát.
Az öntethez összekeverjük a lágy margarint, a langyos vizet, a mustárt, a ketchupot és az ételízesítőt.
Egy tepsibe egysorosan lerakjuk a kisütött húsokat, rárakjuk a felaprított vöröshagymát és a gombát, végül ráöntjük az öntetet. Fóliával letakarva 180 fokon kb. 40-45 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.