Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba  recept
Mákos guba
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Aki szerint a paleo életmódot követők kizárólag nyers zöldségen, párolt quinoán és betonkemény, mindenmentes kenyéren élő aszkéták, azok a következő blogbejegyzést olvasva biztosan újragondolják az álláspontjukat!

Sokáig csak szemezgettem a szép szeletekre vágott borjúlábszárral, vagy olaszosan "osso bucco"-val, azaz lyukas csonttal. Akár mennyire is csorgattam a nyálam a húsos vitrin előtt ezért a gyönyörű húsért, valahogy midig inamba szállt a bártorság. Féltem, hogy elrontom, és akkor vége az álomnak. Még nem volt szerencsém sehol elkészítve találkozni vele, ezért még ez is nehezítette a dolgomat.

Most nem bírtam tovább, és szerintem Józsi, a hentes sem. Látva a vágyakozásomat megkérdezte, hogy adhat-e az a borjúlábszárból? Nos, hmmm… szóval… kb. ennyit bírtam kinyögni, miközben a húst bámultam. Józsi elkezdte velem megosztani, hogy ő hogyan szokta elkészíteni, illetve, hogy több irányzata is van az osso bucconak. Józsit hallgatva, lelki szemeim előtt láttam az asztalon gőzölögni, szinte éreztem az illatát. És, igen: vettem a szeletelt lábszárból, két szép szeletet, és elkészítettem Józsitól ihletet merítve, az én szám íze szerint. Naggggyon finom lett!!!!

Vörösboros borjúlábszár (osso bucco) >>>
Még több cikk és recept házigazdánktól>>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.