Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Minestrone recept
Minestrone
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Érdekességek

Felrobbant egy tartály, 30 ezer liter habzóbor veszett oda

Az olaszországi Conegliano egyik borászatában felrobbant egy hatalmas tartály, amelyből 30 ezer liter Prosecco ömlött ki az üzem udvarára.

Mint amikor egy pezsgős üveg eldurran, úgy folyt szét a habzóbor a conegliano-i borászat udvarán egy hatalmas tartályból. A balesetet valószínűleg az okozhatta, hogy a tárolót túltöltötték, ami így nem bírta el a benne keletkező nyomást, és szétfeszítette a tartály felső részét, vagy nem kizárt, hogy hibás volt a teteje. Egy ott dolgozó munkás videón örökítette meg, ahogy a prosecco kárba vész.

A Metro beszámolója szerint a jelentős kár ellenére nem kell azon aggódni, hogy mennyi proseccót iszunk. Az idei termés különösen jó lett, várhatóan 600 millió palack habzó bor kerül piacokra. A borászat dolgozóit azonban rosszul érintheti a tartály felrobbanása, hiszen az év minden napján keményen dolgoznak azért, hogy a lgjobb minőségű habzóborok kerüljenek a polcokra.

PROSECCO - NEM CSAK PASTÁHOZ! EGYSZERŰEN ELCSÁBÍT, ELÁRULJUK, MIÉRT! >>>

FRISSÍTŐ PEZSGŐ, GYÖNGYÖZŐ BOR ÉS HABZÓBOR >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.