Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
PR

Hűsölj nyáron kávéval: 3 tuti jeges receptet mutatunk!

Hűsölj nyáron kávéval: 3 tuti jeges receptet mutatunk!
Nyáron, a forróságban jobban csúszik az, ami hideg: a limonádé, a fagyi, a jégkása, illetve a jobbnál jobb hűsítő zöldség- és gyümölcslevesek - no, és persze a jeges kávé! Ezek a kávéköltemények akár a desszertet is helyettesíthetik egy-egy bőséges ebéd után, és könnyedén elkészíthetőek akár otthon is! Ehhez mutatunk most nektek három gyorsan elkészíthető, izgalmas receptet.
1. KARAMELLÁS JEGES LATTE

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Intenso kávékapszula (40 ml espresso)
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
120 ml 1,5%-os tej
15 ml sós karamell szirup
2-3 pillecukor

2. VEGÁN JEGES FEKETERIBIZLIS LATTE

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Delicato kávékapszula (40 ml espresso)
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
120 ml kesuital
15 ml feketeribizli szirup
mandulapehely

3. KÓKUSZOS-ANANÁSZOS TRÓPUSI KÁVÉLIMONÁDÉ

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Delicato kávékapszula (40 ml ristretto)
40 ml ananászlé
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
80 ml szénsavas ásványvíz
5 ml kókusz szirup
friss menta vagy bazsalikom vagy citrushéj

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.