A gazdag itáliai gasztronómia lényege minden esetben a regionális sokféleség, az alapanyagok minősége, a hagyományőrzés, valamint az étkezéshez való sajátos, olasz hozzáállás. A kulinária ebben az országban színtiszta élvezet, egyfajta ünnep - az érzékek mindennapi ünnepe családi, baráti körben, otthon vagy egy hangulatos étteremben.
A Vince Kiadónál megjelent Olasz kulinária című könyv arra vállalkozik, hogy bemutassa Itália gasztronómiai sokféleségét, a hagyományokat, az alapanyagokat. Akit a pizzán és a spagettin túl is érdekel az olasz konyha, nem hagyhatja ki ezt a vaskos, szépséges és gazdag kiadványt.
Nem szakácskönyv, bár vannak benne receptek. Nem útikönyv, bár kiválóan megismerhető belőle minden régió. És nem is fotóalbum, bár rengeteg gyönyörű kép varázsol minket Itáliába. Olívaültetvényre, trattoriákba, gömbölyded mammák konyháiba, halászok bárkáiba vagy borospincékbe. Megismerhetjük a régiónként változó sajtokat, desszerteket, tésztákat és szószokat, kenyérféléket, külön fejezetben pedig a fagylaltokat, borokat, halakat és tengeri herkentyűket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.