A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt. A játékosnak a 8-as lesz a mezszáma, étrendjét pedig egy fiatal nő, Mona Nemmer, a Liverpool étkezési tanácsadója állítja majd össze.
Eddig annyit tudunk, hogy a húsokat minimális fűszerezéssel készítik el a Pool csapattagjainak. Az olajban sütés kizárt, párolt húsokat fogyasztanak a játékosok. Nemmer a halat és vadat Skóciából, a többi húsfélét pedig a közelben lévő, szabadon tartott biogazdaságokból szerzi be. A futballisták szénhidrátként legtöbbször rizst és burgonyát esznek, az étkezések mellé sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak. A Liverpool csapatkonyháján a játékosok rendelkezésére áll egy gyümölcscentrifuga, hogy frissen facsart leveket igyanak, ezenkívül mindig van az étkezőben kitéve dióféle, granola és egy salátás részleg is. Szoboszlaiék nem ehetnek előregyártott készételeket és mártásokat sem. A salátaönteteket, szószokat is a Liverpool konyháján készítik el nekik. A desszertekhez pedig mandulatejet, kiváló minőségű kakaót és melaszt használnak.
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, édesapja, Szoboszlai Zsolt és menedzsere, Esterházy Mátyás szűk körű sajtótájékoztatót tartottak kedden este. A találkozón Dominik újságírói kérdésekre adott válaszából kiderült, jelenlegi célja az, hogy címeket nyerjen, ha lehet, minél többet. Hozzátette, hogy az ezzel járó pénz egyáltalán nem motiválja, viszont az annál inkább, hogy Európa Ligát nyerjen a Liverpoollal. Kiemelte, hogy soha nem fog megváltozni attól, hogy mennyi pénzt keres, és nem jár továbbra sem puccos étterembe.
„Ugyanúgy el fogok menni a kamionos barátommal a kifőzdébe és megeszünk egy nagy adag zúzapörköltet nokedlivel, mert az a kedvencem. És annyira jól fogom ettől is érezni magam, mintha a pályán lennék" – mondta Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, vasárnap óta pedig a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása. A magyar szurkolók abban a pillanatban felkapták a fejüket, amint a fiatal játékos megnevezte kedvenc ételét, és azonnal beindult a mémgyár.
Mi pedig küldünk egy tuti receptet is hozzá, és várjuk Szobót egy zúzapörire a Mindmegettéhez.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.