Kínai szezámmagos csirke
Mátrai borzaska
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Rakott zöldbab darált hússal
Dödölle - az eredeti recept
Túrós pite
Édes polenta vagy puliszka
Klasszikus grízgaluska leves
Hagymás rostélyos
Parasztlángos (kenyérlángos)
Hagymakrémleves
Dubarry-csirkemell
Toros káposzta
Csupacsokis brownie
Hollandi mártás
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Eggs Benedict (Benedek tojás)
Tejszínes gombaleves
Tojásos nokedli fejes salátával
Zsemlegombóc
Alapételek

A 4 legjobb sólet recept, amiből elégedetten repetázik az egész család

A sólet hagyományos zsidó étel, amelyet eredetileg a pihenőnapon, szombaton fogyasztottak. A füstölt hús elengedhetetlen hozzávalója: libacombból az igazi, de természetesen csirkékből vagy marhából, esetleg sertésből is elkészítheted. Mutatjuk a négy legjobb receptünket!

Az „igazi” sólet lassú főzési folyamat során készül, hogy a hüvelyesek és a húsok rendkívül puhák és ízletesek legyenek. A hagyományos elkészítés mellett számos modern variációja létezik már az ételnek.

SÓLET>>>

Sólet
Sólet

SÓLET FÜSTÖLT LIBAMELLEL>>>

Sólet füstölt libamellel
Sólet füstölt libamellel

SÓLET EGYSZERŰEN>>>

Sólet egyszerűen
Sólet egyszerűen

SÓLET FÜSTÖLT HÚSSAL>>>

Sólet füstölt hússal
Sólet füstölt hússal

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.