A felfújt (franciául soufflé) egy francia eredetű étel, amelynek története a 18. századra nyúlik vissza. A szó a „souffler” (felfújni, felfújódni) igéből származik, és arra utal, hogy a sütés közben a felvert tojásfehérje könnyű, levegős textúrát kölcsönöz az ételnek. A felfújt lehet édes vagy sós, attól függően, hogy milyen hozzávalókat adunk a tojásos alaphoz. Az édes változatok között a csokoládés, a vaníliás vagy a gyümölcsös verziók népszerűek, míg a sós felfújtakhoz gyakran sajtot, spenótot vagy halat használnak.
A kiflifelfújt ennek az elegáns francia ételnek egy házias, magyarosított változata, amely sokkal rusztikusabb és egyszerűbb, de ugyanazt az elvet követi: a tojásos alapot sütés közben a hő és a gőz felfújja, így könnyed, mégis tartalmas fogást kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.