A lisztet kimérjük, majd hozzáadjuk a porcukrot és a sót. Géppel összedolgozzuk a felkockázott vajjal együtt, és a kevés vízzel. A tésztát fóliába tesszük, majd a hűtőbe rakjuk pihenni.A 23 cm-es piteformát kivajazzuk, a tésztát kivesszük a hűtőből kb. 30 perc pihentetés után. Kinyújtjuk akkorára, hogy a piteformába bele tudjuk helyezni. Ügyelve arra hogy a szélén mindenütt egy ujjnyival túllógjon. Villával megszurkáljuk a tészta alját, majd a széleit levágjuk. Sütőpapírt teszünk rá, és a közepébe szárazbabot szórunk. 10 percre előmelegített sütőbe 200 Celsius fokon sütjük, majd kivesszük, és eltávolítjuk a babot, és a zsírpapírt.Még 10 percig sütjük.A sütő hőfokát visszavesszük 180 fokra,majd a tölteléknek valókat összedolgozzuk. A tojásokat habosra keverjük a cukorral és hozzáadjuk a puha vajat.Ezt követően beledolgozzuk a krémsajtot és végül csomómentesen elkeverjük benne az őrölt mandulát.A kész masszát a sült és langyosra hűlt tésztába töltjük.A felezett konzerv barackokkal kirakjuk,mandulapehellyel megszórjuk,és 160 fokon további 35-40 percig sütjük.Kihűlve szeleteljük,vaníliás porcukorral megszórva nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.