Elkészítés: A főtt csirkehúst körülbelül 4 cm-es kockákra vágjuk, gyömbérrel fűszerezzük, és 20 percig pihentetjük.
A diót durvára vágjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd evőkanalanként hozzáadjuk a lisztet, óvatosan a habba forgatjuk.
A húsdarabokat először ebbe a masszába mártjuk, azután a dióban meghempergetjük, és kis adagokban bő, forró olajban 3-4 perc alatt megsütjük, szalvétára szedve lecsöpögtetjük.
Fejessalátával és burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.