Elkészítés: A spagettit forró, sós vízben harapósra főzzük, majd leszűrjük. Megpároljuk a kisebb rózsákra szedett brokkolit is, ezt is leszűrjük. A fenyőmagot száraz serpenyőben megpirítjuk.
Míg a spegetti fő, elkészítjük a mártást:
3 gerezd zúzott fokhagymát elkeverünk egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint tehetünk bele egy kis citromlevet is, majd belekeverünk 5 dkg reszelt parmezán sajtot, végül a pirított fenyőmagot.
Tálaláskor alulra tesszük a sagettit, szétterítjük rajta a brokkolirózsákat, és leöntjük a mártással. Még megszórhatjuk sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.