Elkészítés: Két bögre vizet felteszünk forrni. A megmosott, lecsepegtetett rizst a fél dl étolajon üvegesre (fehérre) futtatjuk, majd felengedjük a forró vízzel, sózzuk, borsozzuk, és elkezdjük párolni.
A gombát megmossuk, felszeleteljük, és 2 evőkanál étolajon megpároljuk. Teszünk rá ételízesítőt és borsot. Mikor elfőtte a levét, hozzáadjuk a már majdnem teljesen kész rizshez, elkeverjük, készre főzzük.
Amikor a levet felszívta a rizs, kicsit még fedő alatt hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Sült húsok mellé finom köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.