Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához adjuk a kétfajta cukrot és a narancshéjat, habosra keverjük. Apránként hozzáadjuk az átszitált lisztet és a sütőport. Lazítónak egy kevés tojáshabot is rakhatunk bele, majd ha szép sima, a többi tojáshabot is beleforgatjuk óvatosan. Egy sütőpapírral kibélelt 26 cm átmérőjű tortaformába öntjük, és előmelegített sütőbe toljuk. 180-190 fokon megsütjük. Ha kész, kivesszük a formából és hűlni hagyjuk. A krémhez a zselatint beáztatjuk. A narancslevet a cukorral és a narancs reszelt héjával összekeverjük, és kb. 5 percig főzzük. Levesszük a tűzről, a likőrt és a zselatint hozzáadjuk. Hűlni hagyjuk, majd hozzákeverjük a joghurtot is. Ha a krém kezd megdermedni, óvatosan belekeverjük a kemény habbá vert tejszínt. A pickótát visszetesszük a formába, megkenjük narancslekvárral (de ez el is maradhat), és rásimítjuk a krém felét. Megrakjuk egy sor babapiskótával és rásimítjuk a megmaradt krémet. Tetejét narancsszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.