Elkészítés: A pulykamellből kis szeleteket vágunk, majd kissé kiklopfoljuk. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és az olajban mindkét oldalukat megpirítjuk.
A gombát felszeleteljük, a hús sütése után visszamaradt olajban megpirítjuk. Az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük, kiskanálnyi liszttel megszórjuk, és csipetnyi curryporral, őrölt borssal fűszerezzük. A tejszínnel felengedjük, ha túl sűrű, kevés vízzel hígíthatjuk.
A pulykaszeleteket a mártásba rakjuk, és lefedve kis lángon puhára pároljuk.
Rizibizivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.