Elkészítés: 1 tojást, a juhtúrót, a búzadarát, a zúzott fokhagymát, sót, borsot krémmé keverjük. A reszelt sajtokat egy teflonedényben állandó keverés közben nyúlósra olvasztjuk, majd alufólialapra tesszük. Nagyon vékonyra kinyújtjuk -mint a tésztát-, ha kihűlt, rákenjük a tölteléket.
Szorosan összecsavarjuk -mint a rétest-, és alufóliába csomagolva hűtőszekrénybe tesszük.
Később felszeleteljük, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk. Nagyon forró olajban, hirtelen mindkét oldalát pirosra sütjük.
Rizzsel, tartármártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.