Elkészítés: A tésztás sós vízben megfőzzük.
Kevés olajon megpirítjuk az apró kockára vágott gépsonkát, majd hozzáadjuk a meghámozott és összetört fokhagymát. Ezeket összepirítjuk, 1 kanál lisztet adunk hozzá, ezzel sűrítjük. Ezután hozzáadjuk a krémsajtot és a tejszínt, majd sóval, borssal fűszerezzük. Főzés közben, ha szükséges, vízzel hígíthatjuk a mártást.
Mikor megfőtt, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és összekavarjuk. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.