Elkészítés: A karajt hosszában, legyezőformában bevágjuk úgy, hogy nem vágjuk át teljesen a húst. Minden bevágás közepét megkenjük Piros Arannyal, sózzuk és borsozzuk. Belerakosgatjuk a szeletelt sonkát és sajtot. Spárgával összekötjük a húst.
Egy tűzálló tálba beleöntjük a bort, a vöröshagymát félbevágva beletesszük a borba a hússal együtt. Lefedjük alufóliával, és 1,5 órán át 150 Celsius-fokon sütjük. Ha megpuhult, levesszük az alufóliát, és 190 Celsius-fokon megpirítjuk.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.